ONZE WERKWIJZE

1

Motor aanmelden

2

Beoordeling motor

3

Deal sluiten

4

Afspraak maken

5

Verkoop motor

Je motor verkopen doe je het makkelijkst en veiligst via verkoopjemotorsnel.nl!
Hieronder lees je meer over onze werkwijze.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op!

1. Motor aanmelden


Voer het kenteken in en ons systeem ziet dan zelf al om welke motor het gaat. Wel moet je zelf nog even de extra gegevens als km stand en vragen over de conditie invoeren zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van de motor. Weet je het kenteken zo eventjes niet kun je de gegevens die je wel weet ook handmatig invoeren.

2. Beoordeling motor


Je aanmelding wordt door ons bekeken en beoordeeld. Mochten er nog vragen zijn dan nemen we telefonisch of per mail contact met je op.

3. Deal sluiten


Kunnen wij de motor overnemen voor de door jou aangegeven prijs dan maken we een afspraak met je. Het kan natuurlijk zo zijn dat wij de motor lager inschatten dan jij in eerste instantie aangegeven hebt. In dat geval komen we met een tegenvoorstel. Hebben we een deal? Top! Dan gaan we weer verder.

4. Afspraak maken


Via de mail bevestigen wij de afspraken die wij met elkaar gemaakt hebben. Ook krijg je dan de gegevens van onze transportafdeling. Zij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen.

5. Verkoop motor

Onze chauffeur checkt de motor en de bijbehorende papieren. Als alles overeenkomt ontvang je gelijk de vrijwaring en de betaling van het afgesproken bedrag. Voordat onze chauffeur wegrijdt check je zelf je eigen bankrekening of het geld binnen is, en of de vrijwaring via de mail is aangekomen. Alles ontvangen? Dan gaat onze chauffeur de motor inladen.

BEGIN VANDAAG NOG MET VERKOPEN!

nl_NLNederlands